Australie reisverslagen, reisverslag, reismagazine

AustraliŽ reisverslagen reisverslag

Australie reisverslagen reisverslag

AustraliŽ is een van de tientallen landen waarover je reisverslagen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn dan ook geschreven door reizigers.

Australie reisverslagen reisverslag

Het online magazine richt zich exclusief op de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op reis meer zoekt dan zon, zee en strand. Dat kan de coleur locale zijn, de natuur, de cultuur, het stedeschoon... noem maar op wat voor eigens een streek of stad kan hebben dat deze tot een geschikte reisbestemming maakt. Het reismagazine wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief: Abonneer mij op de nieuwsbrief

De reisinformatie over deze reisbestemming:

Trektocht door het rode hart

In aboriginal-gebied Ayers Rock beklimmen, in The Valley of the Winds tussen bolvormige rotsen wandelen, in Kings Canyon langs overhangende rotsen en afgronden en vervolgens ook nog door Palms Valley en de smalle kloven in de West MacDonnel Ranges... Noem het met recht een 'Australian Outback Experience'. 19 foto's.
Red Centre praktisch

Door de Outback

Een treinreis met de Ghan brengt je comfortabel van Adelaïde naar Alice Springs. In het oneindige lege landschap van de Outback ligt MacDonnels Park, met Simsons Gap, Standley Chasm en Ellery Creek Big Hole. Eindeloze wegen leiden naar Ayers Rock, met de spectaculaire zonsopkomst. 9 foto's.
Outback praktisch

De oostkust

Langs de Pacific van Sydney naar Cairns. De Australische oostkust is erg afwisselend: hagelwitte stranden waar schildpadden eieren leggen, bergen met watervallen, ananas- en bananenplantages, tropische regenwouden en natuurlijk het Great Barrier Reef. Daartussen enkele steden met wolkenkrabbers. 14 foto's.
Oostkust praktisch

Stedentrip Sydney

Het bekendst is Sydney vanwege dat ene uitzicht: de skyline met wolkenkrabbers, het Opera House en de Harbour Bridge. Die brug kun je zelfs beklimmen. Verder biedt de stad o.a.: stranden en baaien, restaurantjes van talloze nationaliteiten en enorme shopping centers. 8 foto's.
Sydney praktisch

Wil je ook een verslag maken? Stuur ons een e-mailtje en we zenden je de voorwaarden die we hanteren en wat aanwijzingen: Stuur mij de voorwaarden


Lonely Planet gidsen over AustraliŽ

Australia guides:
Australia - A Travel Survival Kit
Bushwalking in Australia
Outback Australia
Islands of Australia's Great Barrier Reef

Australian state guides:
New South Wales & the ACT
Northern Territory
Queensland
Tasmania
Victoria
Western Australia

Australian city guides:
Melbourne
Sydney


bol Nederlandse reisboeken en reisgidsen
over Australie bestel je hier online
Zoek†op:       
Zoek:  
Ook Engels- en Franstalige reisgidsen
Zonder verzendkosten, met korting!
vakantie reizen vakantie reizen hotels vliegtickets huurauto hotel vakantie reizen hotels cruise golf cruises huurauto hotel vakantie reizen vakantie reizen reisgidsen reisboeken travel guides maps travel guides books